Castelló es va convertir en el centre de les relacions empresarials i professionals entre Espanya i Japó com a seu del Congrés Internacional Espanya- Europa- Japó, que va acollir el Planetari els dies 21 i 22 de novembre de 2019.

CONGRÉS INTERNACIONAL

ESPANYA · EUROPA · JAPÓ

CASTELLÓ

Projecte global

Projecte per al Congrés Internacional Espanya-Europa-Japó, per al qual hem creat la imatge corporativa de l'esdeveniment i les distintes aplicacions.

 

Entre les diferents aplicacions podem destacar el disseny de la pàgina web, per la qual es van emetre totes les conferències en directe de manera on line, pel canal de Youtube.

PAPERERIA

Carpetes, fliers, certificats d'assistència... Éstes són algunes de les aplicacions en paper que es van fer per al Congrés Espanya- Europa - Japó. Un disseny que juga amb el positiu i negatiu del color, ajudant-se del seu imaginotip com a principal protagonista. 

​PÀGINA WEB

Per a poder fer arribar tota la informació de manera global i aconseguir que la gent s'inscriga a l'esdeveniment, es va dissenyar una pàgina web. Per aquesta podem consultar informació sobre els exponents i consultar l'agenda d'actes que hi havia preparada per a estos dies.

 

Podeu accedir a la web per ací:

www.congresoeej.com

VERSIÓ MÒBIL

Perquè la web fóra molt més accessible s'ha dissenyat la versió mòbil adaptant tota la informació que conté esta pàgina en este format.

ALTRES APLICACIONS

A més de tot el que vos hem anat ensenyant, es van dissenyar altres moltes aplicacions, com rollups i lanyards o banners publicitaris que es van publicar en les diferents pàgines web dels patrocinadors dels esdeveniments

  • Facebook
  • Instagram

jorge@arcestudi.es​  |  Tel: 964 16 00 97

© 2019 Arc Estudi

AVÍS LEGAL LSSICE

COOKIES