Estudi

L'estudi està ubicat a Morella, permetent donar una bona cobertura professional a clients de les províncies de Castelló, Terol i Tarragona. La nostra filosofia és assegurar que els nostres clients traguen el màxim profit del nostre treball, utilitzant la nostra creativitat, primant la qualitat i complint els terminis marcats. Arc Estudi té com a senyal d'identitat l'estètica, la simplicitat, la funcionalitat i el bon fer, com a conseqüència no hi ha millor publicitat que un client satisfet. 

Inicis

Arc Estudi és un estudi multidisciplinari fundat per Jorge Querol en l'any 2006, després del pas per diversos estudis de disseny reconeguts a nivell nacional: estudi Paco Bascuñan de Valéncia i estudi Álvaro Bautista de Castelló

Formació

Estem formats en disseny gràfic, web, publicitat, decoració i noves tecnologies. Ja que l'estudi el formen Enginyers en Disseny Industrial (UJI), màster en programació web (CEI) i màster en Arts Gràfiques (UPV) 

Ubicació

L'estudi està ubicat a Morella, permetent donar una bona cobertura professional a clients de les províncies de Castelló, Terol i Tarragona. Sense tancar fronteres gràcies a les noves tecnologies, treballem per a tot el món. 

EQUIP

Jorge

Querol García

GERENT I

 DEPARTAMENT DE DISSENY
Enginyer Tècnic en Disseny Industrial (UJI), Màster en Arts Gràficas (UPV) Màster web (CEI) y CFS en Xarxes Socials i Mitjans On line (UAH)

Eli

Marín Gargallo

DEPARTAMENT DE DISSENY E IL·LUSTRACIÓ
Estudis Superiors de Disseny Gràfic.
Tècnica superior en arts plàstiques i disseny en il·lustració

David

Gil García

COMMUNITY MANAGER I DEPARTAMENT

 DE FOTOGRAFIA
Llicenciat en Comunicació

 Audiovisual

Rubén

Planas Julián

DEPARTAMENT DE DISSENY

Grau Superior d'Arts Plàstiques i Disseny en Gràfica Publicitària.

Títol Superior en Disseny y Arts Plàstiques (ESDAP)

  • Facebook
  • Instagram

jorge@arcestudi.es​  |  Tel: 964 16 00 97

© 2019 Arc Estudi

AVÍS LEGAL LSSICE

COOKIES